SPISESTEDER I STAVANGER

Noen av oss spiser middag ute flere dager i uken. Jeg prøver å variere spisested. Kvaliteten varierer veldig. Pris er ikke målestokk for kvalitet. Jeg skal skrive om noen spisesteder slik at andre som spiser middag ute kan få gode råd.

CUCINA ITALIA   Kvadrat kjøpesenteret

Stedet har forenklet menyen fra de startet. Nå satser de på en ukens rett og diverse pasta og pizza. Maten er varm og lekkert lagt på tallerken. Det er tydelig at kokkene har yrkesstolthet. Prisene er på mellomnivå.

CUCINA ITALIA. Ovnsbakt breiflabb med potetmos og reddik.

 IKEA CAFE

Serveringen her vekker minner om førstegangstetjenesten og serveringen i mannskapsmessen. Maten er alltid lunken. Jeg har aldri opplevd å få skikkelig varm mat på IKEA. Maten virker som den er oppvarmet. Den er tørr og smakløs.

IKEA. Laksemedaljong

 NB Sørensen Express

NB Sørensen har cafe/restaurant på alle kjøpesentrene. Den er like bra på alle stedene. Maten er varm og smaker helt topp. Den er nydelig lagt på tallerken så det er tydelig kokkene har yrkesstolthet. Jeg anbefaler NB Sørensen Express sterkt.

NB Sørensen. Ovnsbakt torsk med potetmos og bacon.

Patrioten bistro

Kvaliteten er blitt bedre det siste året. Men de behersker ennå ikke kunsten å steke biff og entrecote. Det er ikke stedet jeg vil velge først om jeg skal spise.

Patrioten Bistro. Entrecote

Jeg beklager at billedene ikke har topp teknisk kvalitet. De er tatt med kompakt kamera.

I tiden framover kommer jeg til å skrive om flere spisesteder i Stavanger. Først enkeltvis på twitter. Etterpå samlet på denne bloggen.

Følg meg på twitter :  @perb1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *