BILLY TEGNESERIEN

Nytt "BILLY" 20.februar

På mandag kommer det nytt «BILLY» i salg. Jeg gleder meg. Handlingen i serien foregår i det amerikanske forsvaret. Etter 18 år i det norske forsvaret ser jeg mange fellestrekk. Inkompetente kommandanter som har som høyeste prioritet å holde baren i drift. Late offiserer som mener at alle andre enn dem selv ikke jobber. Unge lavere befal som som har høye tanker om sin egen betydning og vil reformere. Den eneste skikkelsen som jeg ikke har sett noen som ligner på i det norske forsvaret er «Frk Fryd». Men jeg gleder meg til å lese det nye bladet.
 
Setter pris på kommentarer. Følg meg på twitter: @perb1                                                   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.                                                                 
Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *