FREDAGSHOPPING OG HELGEKOS

Jeg skriver dette lørdag ettermiddag.Det pøsregner så jeg får ikke gjort noe utendørs. Fredag etter arbeidstid dro jeg på en shopping ekspedisjon til Kvadrat kjøpesenter. Planen var å spise middag først. Kvadrat har to gode spisesteder, Cafe Express og Cuccina Italia.Jeg varierer mellom disse. Maten begge steder er lekkert anrettet. Denne gangen ble valget Cafe Express og ovnsbakt laks.Mens jeg spiste leste jeg dagens aviser.

Etter måltidet ble det en tur på Vinmonopolutsalget. Her sjekket jeg hyllene for å se om det var maltwhisky merker jeg ikke hadde prøvd. Jeg fant to merker jeg ikke hadde prøvd.

UPRØVDE MALTWHISKY MERKER

UPRØVDE MALTWHISKY MERKER

Hyllen med «CRAGGANMORE»  12 år var merket nyhet. Den har en markert smak av tre og lite andre nyanser. Den passer for folk som ikke er vant med maltwhisky og trenger tilvenning. På «TALISKER STORM» fant jeg ikke alder. Den har en markert smak av tre med antydnig av frukt og jord. Dette bekjentskapet frister til gjentakelse. Etter Vinmonopolet ble det en tur til butikken til «PLATEKOMPANIET». Her fant jeg to CD som virket interessante.

HUGH LAURIE: DIDN'T RAIN

HUGH LAURIE: DIDN’T IT RAIN

De fleste av oss kjenner Hugh Laurie som skuespiller. Han hadde flere sentrale roller i komiseriene om «BLACK ADDER»  Nå kan vi se ham i TV serien «HOUSE» som er en seriøs rolle. Få av oss vet at han også er en dyktig bluespianist og vokalist. På dette albumet viser han begge deler. Et orkester med dyktige musikere medvirker og en kvinnelig vokalist er sentral på flere spor. Dette albumet er verd å lytte til.

NAVNET PÅ ALLE SPORENE VISER HER

NAVNET PÅ ALLE SPORENE VISER HER

SNOOP LION REINCARNATED

SNOOP LION REINCARNATED

Jeg er glad i reggae og Bob Marley. Dette albumet  er søtladen reggaekopiering som passer best som bakgrunnsmusikk i et kjøpesenter.Det er forskjellige artister på alle sporene.

NAVNET PÅ ALLE SPORENE VISER HER

NAVNET PÅ ALLE SPORENE VISER HER

I morgen søndag har planlagt en tur til planteutsalget «PLANTASJEN». Det er på tide å kjøpe planter for utplanting.Det er faktisk vår. Når jeg kikker ut vinduet et det tungt skydekke men det er meldt pent vær i morgen.

IMG_0457

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *