DIVERSE BUTIKKBESØK OG RESULTATER

I går hadde jeg en runde på diverse butikker og handlesenter. Første prioritet var å besøke LEFDAL elektrosenter for å bli kvitt diverse kassert elektronisk utstyr. PLANTASJEN plantesalg er rett  i nærheten så turen gikk dit for å finne flere planter til utplanting. Jeg fant ingenting som fristet så jeg dro videre til IKEA. Her fant jeg tre planter jeg kunne bruke.

PLANTER FRA IKEA

PLANTER FRA IKEA

Etter besøket  på IKEA  dro jeg for å inspisere hyllene på PLATEKOMPANIET. Jeg fant en CD som fristet. Navnet på artisten var ukjent men utseendet fikk meg til å anta at det var soul.

Charles Bradley : Victim of love.

Charles Bradley : Victim of love.

Jeg hadde rett i at det var soul.Og det var bra soul. Dyktige musikere medvirker men ingen er kreditert på eller i coveret. Det mangler også årstall. Informasjonen er meget mangelfull.

Navnet på sporene vises her

Navnet på sporene vises her

Neste stopp var Narvesen. Jeg oppdaget at Donald Duck hadde et spesialbilag med en Don Rosa historie.

Donald Duck

Donald Duck

Det er lenge siden jeg har kjøpt Donald men Don Rosas historier har jeg stor sans. De er flott tegnet. Jeg lærte mer om hinduismen og alle gudene av en av Don Rosas historier enn jeg noengang har lært på skolen. En annen historie inkluderte det finske nasjonaleposet Kalevala, kvernen Sampo og smeden Ilmarinen. Om den siste historien har en kjerne av sannhet vet jeg ikke. Den fikk meg til å tenke på Indiana Jones.

Jeg fant også et tysk militærhistorisk tidskrift ved navn «Clausewitz».

CLAUSEWITZ

CLAUSEWITZ

Clausewitz var en tysk militær teoretiker. Det påstås at en av hans uttalelser var: «Krigen er politikkens fortsettelse med andre midler.» Tidskriftet er seriøst og meget interessant.

I dag fant jeg billige pelargonia slik at jeg kan fullføre plantingen.

På fredag er det 17.mai. Det føles liten vits. Alle er voksne. Tidligere kunne jeg dra ut til salutten om morgenen, men nå er anlegget nedlagt. Men det er en lang helg og ikke arbeidsdag på 18.mai så jeg kan spandere på meg en flaske god maltwhisky.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *