SHOPPINGTUR

I dag var jeg på en liten shoppingrunde. Det ble ikke så mange resultater.Jeg fant en ny CD og en ny kokebok.

GENE CLARK: HERE TONIGHTTHE WHITE LIGHT DEMO

GENE CLARK: HERE TONIGHTTHE WHITE LIGHT DEMO

Ved besøk i Platekompaniets butikk fant jeg en CD med en artist jeg ikke umiddelbart kjente navnet på. Men når jeg kikket på omslaget virket det interessant. Det var akkustisk gitar og munnspill. Når jeg lyttet på musikken virket den meget Bob Dylan inspirert. Gene Clark var tidligere medlem av gruppen Byrds. Det var når han gikk ut av denne gruppen og ble soloartist at skaperkraften hans fikk utvikle seg. Det er en CD som passer sitte på terrasen å lytte til en varm sommerkveld.

Navnet på alle sporene viser her

Navnet på alle sporene viser her

Etter Platekompaniet besøkte jeg en butikk for kjøkkenutstyr som heter «TRAKTØREN».Jeg har ikke besøkt denne butikken tidligere. Jeg fant en kokebok med asiatiske retter.

IMG_0489

ASIATISKE FRISTELSER.Oppskrifter fra Thailand,India og Kina

Det fulgte fire spisepinner med boken. Jeg er ikke særlig flink til å spise med pinner.

Jeg fikk en wok og en kokebok til jul. Nå er jeg blitt inspirert til å eksperimentere videre med disse rettene. Problemet er å få tak i alle ingrediensene. Jeg må kikke grundig i hyllene i innvandrer butikkene.Har Vinmonopolet risvin? Jeg har ikke funnet det så jeg må spørre.Og slike ting som galangal,kaffirlime,besamel  og papadom.Det er spennende å prøve.

IMG_0457

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *