INNLEDNING TIL HELG

Jeg har startet innledning til helgen med handling. Først til KILDEN kjøpesenter og  Vinmonopolutsalget. Jeg sjekket hyllene for maltwhisky.. Jeg fant tre interessante merker.OBAN var merket med nyhet.Den har grei rund smak med smak av tre med søtlig ettersmak.Cragganmore har jeg prøvd før. Den har rund smak med ettersmak av fersken. Glenkinchie var ikke ny men jeg har ikke prøvd den før.Den har en smak av tre med behagelig ettersmag.Alle tre kan anbefales hvis en ønsker variasjon.

MALTWHISKY MERKER

MALTWHISKY MERKER

Etter handlingen på Vinmonopolet skulle jeg spise middag.  Cafe Express har avdelinger på alle kjøpesentrene og anbefales sterkt.Lokalene på Kilden er koselige og har en fredelig beliggenhet og har en fin balkong som kan nyttes ved pent vær.Maten er meget velsmakende og lekkert anrettet. Fiskerettene er topp så jeg valgte ovnsbakt laks denne gangen.

OVNSBAKT LAKS

OVNSBAKT LAKS

Mens jeg spiste leste jeg dagens aviser. Etter spisingen dro jeg til Tjensvoll gravlund for å plante på graver.Så nå slipper jeg å ha dårlig samvitighet for dette. Da jeg kom hjem startet jeg på å lese Dan Browns roman :Inferno. Jeg har lest alle hans tidligere romaner så jeg har store forventninger. Han er dyktig til å skaffe seg bakgrunnskunnskaper før han skriver.

IMG_0496Imorgen skal jeg se om jeg finner en god film og se om det er fristende middag på en Cafe Express eller kansje Cuccina Italia på Kvadrat kjøpesenter. Er været bra kan det bli aktuelt å prøve fiskestangen.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *