FREDAG.BYTUR,MIDDAG OG SHOPPING

Jeg dro til Stavanger sentrum fredag ettermiddag for å se på cruisefartøyer og gå i butikker. En stor del av Stavanger havn er avsperret for byens innbyggere med såkalte antiterrorgjerder som er så robuste at de ser ut til å kunne motstå tanks. Fartøyene er helt ubeskyttet på sjøsiden hvor det ofte vrimler av småbåter. Det virker noe komisk.

Cruisefartøy ved Strandkaien i Stavanger

Cruisefartøy ved Strandkaien i Stavanger

Tjener byen noe med å ha disse fartøyene på besøk bortsett fra havneavgiften? Sightseeing busser og båter får selvfølgelig betalt. Etter turen på kaien dro jeg til Cafe Express for å spise middag. Det var sent fredag ettermiddag. Derfor var de veldig utsolgt.Jeg ville hatt ovnsbakt laks men måtte nøye meg med «Chicken Thai». En blir jo mett av det og.

Etter middagen gikk turen for å kjøpe maltwhisky til å kose meg med i helgen. Jeg kjøper mindre flasker for å begrense forbruket. Jeg valgte to forskjellige merker fordi det var vanskelig å bestemme seg.

Dalwhinnie 15 år,TALISKER 10 år

Dalwhinnie 15 år,TALISKER 10 år

Jeg anbefaler begge merkene.Jeg kjøpte også tegneserier til å kose meg med i helgen.

HELGEKOS

HELGEKOS

Tilslutt ble det et besøk på butikken til»Platekompaniet» . Her fant jeg en ny cd med Terje Rypdal.

Terje Rypdal : MELODIE WARRIOR

Terje Rypdal : MELODIE WARRIOR

Det er sjelden jeg finner nye innspillinger fra merket ECM. Manfred Eicher har med virket ved produksjonen.Det garanterer for kvalitet. Det er lyrisk musikk hvor både kammerensemble,kor og symfoniorkester medvirker. Terje Rypdal utnytter gitarelektronikken.NYT

BUDDHA HODE

BUDDHA HODE

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *