MIDDAG OG DIVERSE MENINGSYTRINGER

I dag ble det middag på Cafe Express på Amfi kjøpesenter Madla. Det ble bakt laks og et meget velsmakende måltid.

BAKT LAKS

BAKT LAKS

Etter middagen måtte jeg innom yndlingsbutikken min «Greenbay bridge». Her har de topp utvalg av te,kaffe og sjokolade.

GREENBAY BRIDGE

GREENBAY BRIDGE

Mens jeg spiste gikk jeg gjennom dagens aviser. Rogalands avis skriver om en inder som har startet indisk restaurant i Stavanger. Han deltok på Gladmat festivalen for første gang.Her ble standen hans stengt av Mattilsynet fordi den manglet håndvask.Han uttaler til avisen at han trodde det var frivillig å ha håndvask. Nå lurer jeg veldig på hygienetilstanden på spisestedet han driver.Det frister meg lite å gå å spise der og jeg fraråder alle andre å gjøre det.

En Stortingsstenograf fikk sparken fordi han kritiserte Eskild Pedersens paniske flukt fra Utøya. Det er ikke første gang politikere flykter i panikk nå situasjonen blir risikofylt. 9.april 1940 var politikerne på desperat flukt mens tyskerne marsjerte inn i Oslo med musikk i spissen og norsk ridende politi foran.

Blodbadet i Syria fortsetter uten at verdensamfunnet blander seg inn.Hvorfor forstår jeg ikke. Verden blandet seg inn i Kosovo,Libya,Irak og Afghanistan.Norge var med og bombet i Libya. Det som ble oppnådd i Libya og Irak var at landene ble destabilisert.I Afghanistan er det ikke oppnådd noe som helst. Jeg forstår ikke hvorfor Norge engasjerte seg der.

Det er ikke kommet noen som helst ytringer fra norske politikere i forbindelse med etterretningsavsløringene i USA. Det kommer sterk kritikk fra sentrale poitikere i Tyskland.Republikanske og demokratiske politikere i USA kritiserer overvåkningen av egne borgere. Norske politikere tør ikke ytre seg.

DAGENS CRUISESKIP PÅ VE UT FJORDEN

DAGENS CRUISESKIP PÅ VE UT FJORDEN

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *