MIDDAG OG SHOPPING

I dag tirsdag ble det middag på Cafe Express på Kvadrat kjøpesenter Det ble grillet laks med bacon på Cæsarsalat med krutonger.Det var overdrysset med revet parmesan. Det ble et meget velsmakende måltid.Det var topp.Mens jeg spiste leste jeg dagens aviser. Etter middagen ble det et besøk på Vinmonopolet for å se om det var maltwhiskymerker jeg ikke hadde prøvd.Jeg fant to.

 

UPRØVDE MALTWHISKYMERKER

UPRØVDE MALTWHISKYMERKER

AUDNY er en norsk produstert maltwhisky.Den er destillert av Agder Brenneri KG Puntervold AS Grimstad. Den er modnet i gamle sherryfat nær sjøen. Kun 1750 nummererte flasker er tappet. Min er nummer 1631. Lukt av ferskt tre.Antydning til krekling og tyttebær.Smak av tre og frukt.Behagelig ettersmak som jeg liker. Whiskyen kommer jeg til å kjøpe flere ganger.

ARDBEG  10 år. Hyllen var merket med nyhet. Denne whiskyen har høyere alkoholprosent enn vanlig på grunn av filtreringsmetoden. Alkoholprosenten er 46%. Whiskyen er laget på øya Islay.Lukt av gammelt tre,nyslått gress og  antydning til frukt.Markert smak av brukt tretønne og antydning til frukt. Behagelig ettersmak av frukt. Denne whiskyen kommer jeg til å kjøpe flere ganger.

IMG_0457

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *