HOBBYKOKKEN

Det nydelige vårværet i går inspirerte meg til å gjøre flere matlagingseksperimenter med wok. Som vanlig tar jeg det jeg har i kjøleskap,fryser og spiskammer. Denne gangengen ble det laksefilet med grønnsaker og ris.

RÅVARER

RÅVARER

Grønnsaker : Vårløk,Hvitløk,Chili,Harricot Verts,Cherry tomater,Erter, Resten av en pose med frosne grønnsaker.

Jeg finhakket vårløk,chili og presset hvitløk med hvitløkspresse. Dette lot jeg frese i wok.Jeg foretrekker å bruke flytede melange margarin. Laksefileten ble krydret mens risen kokte.Risen ble desverre litt lite kokt fordi jeg ikke har erfaring med å koke ris.Neste gang bør jeg ha på mer vann og la den koke lenger. Jeg la laksefileten i woken og lot den steke godt på begge sider.

LAKSEFILET I WOK

LAKSEFILET I WOK

Laksefileten føltes litt tørr da jeg skulle spise den. Neste gang skal jeg prøve å baconsurre laksen. Når fisken hadde lagt noen minutter tok jeg den ut og la i grønnsakene.

GRØNNSAKER i WOK

GRØNNSAKER i WOK

Jeg gønnsakene frese noen minutter. Til slutt la jeg alt pent på tallerken.

Laksefilet med grønnsaker og ris

Laksefilet med grønnsaker og ris

Det ble et velsmakende måltid som jeg anbefaler.Men neste gang skal jeg gjøre noen små endringer.Krydre mer og la risen koke lenger.                                                                          Sener i dag må jeg ut for å handle for å øke beholdningen av råvarer.

IMG_0945

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *