SOMMER,PLANTETID,FISKING,FERIEFORBEREDELSER

Jeg er begynt å kjøpe inn planter til terassen. Jeg var på IKEA og kjøpte noen planter i går.

Agurk,oliven og tomat fra IKEA

Agurk,oliven og tomat fra IKEA

Håper jeg klarer å holde liv i disse plantene. Jeg glemmer ofte å vanne. Jeg har et plommetre på terassen som fikk for lite vann slik at karten fallt av. Jeg er flinkest med den typen planter som vises på billedet nedenfor.

Kaktuser og sukkulenter

Kaktuser og sukkulenter

Jeg får ofte lyst til å fiske i sommermånedene. Da jeg var guttunge fisket jeg i sjøen oftest med «Svenskepilk». Etter jeg ble voksen var det mest fisking i vann og elver.For to år siden kjøpte jeg nytt utstyr for fiske i saltvann. Dette har jeg alltid i bilen i sommermånedene. Jeg gjort klart dette utstyret nå.

FISKEUTSTYR

FISKEUTSTYR

Jeg er begynt med litt ferieforberedelser.Jeg har fornyet passet. Foreløpig vet jeg at jeg drar til England fire dager juli for å besøke diverse flymuseer og flystevner. Det blir sikkert mer reising senere i sommer.

Det er fredag så jeg skal ha en shoppingrunde senere idag. Det første målet blir «Plantasjen» planteutsalg for å kjøpe flere planter. Deretter blir det en tur til Vinmonopolet for å se etter ny maltwhisky. Så blir det en tur til platebutikken for å sjekke om det er nyheter i hyllene.Etter å ha spist en god middag skal jeg fylle opp kjøleskapet.Jeg håper å finne hel krabbe.

Ønsker dere alle en koselig helg.Nyt sommeren.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *