TEST AV FORSKJELLIGE TYPER TE.

I kveld har jeg testet forskjellige typer te.Noe er bestilt fra netthandelen «Smak og Behag. Noe er kjøpt i en spesialbutikk på Madla Amfi som heter «Green Bay Bridge og noe er kjøpt på COOP OBS.

JAPANSK SENCHA

JAPANSK SENCHA

Denne teen har en helt lys gulgrønn farge. Den har en behagelig smak som passer til frokost og annen mat.Den er bestilt franetthandelen «Smak og Behag»

HIMMELBLÅ

HIMMELBLÅ

Svart te,hvit rose,blå malvablost,bjørnebærblad og aroma.Smak av blomster. Bør nytes for seg.Passer å servere til gjester.Bestilt fra netthandelen «Smak og Behag»

Grand Jasmin Monkey King

Grand Jasmin Monkey King

Fin brun farge.Litt bitter smak.Passer til kaker. Kjøpt i spesial butikken «Green Bay Bridge»  på Madla Amfi.

Thè des Amantes

Thè des Amantes

Mørk brun.Lukt av kanel.Smak av kanel.Passer til å servere gjester.Kjøpt i spesialbutikken «Green Bay Bridge» på Madla Amfi. Denne teen anbefaler jeg.

Jeg har også kjøpt to typer chai latte på COOP OBS.Dette er ferdigblandet pulver i porsjonsposer. En fyller varmt vann i koppen og rører ut pulveret.

Chai Latte  krydret

Chai Latte krydret

Smaken virket noe tam. Jeg anbefaler den ikke.

Chai Latte Grønn te med smak av  ingefær og sitrongress

Chai Latte Grønn te med smak av ingefær og sitrongress

Dette var et behagelig bekjentskap. En frisk smak av sitron og litt ingefær. Passer til kos når en jobber med pc.Jeg anbefaler denne.

Jeg liker å teste nye ting/smaker. Jeg vil komme med mer etterhvert. Nå ønsker jeg alle dere som leser dette et riktig godt nytt år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *