NY CD

I dag var jeg en tur i platebutikken for å se om det var kommet noe nytt og spennende i hyllene. Jeg fant en CD som virket interessant.

MANFRED MANN: LONE ARRANGER  .DELUXE EDITION

MANFRED MANN: LONE ARRANGER .DELUXE EDITION

Grunnen til jeg valgte denne var at navnene på flere av sporene inneholdt ordet Aranjuez. Det fikk meg til å tenke på en vinylplate fra 1975 med gitaristen Jim Hall som jeg har i samlingen. Side 2 på denne inneholder hele «Concierto de Aranjuez» av Joaguin Rodrigo. Når jeg leste i omslagsheftet fant jeg at sporene med ordet Aranjuez var improvisasjoner på «Concierto de Aranjuez».

VINYLPLATE MED JIM HALL

VINYLPLATE MED JIM HALL

Manfred Mann er født 1940 i Sør Afrika. Han er keyboard spiller. Hans døpenavn er Manfred Sepse Lubowitz. Han studerte musikk ved universitetet i Witwatersrand  og arbeidet som pianist på diverse klubber i Johannesburg.På grunn av sterk motstand mot raseskillet flyttet han til England i 1961.                                                                                    Albumet Manfred Mann:Lone arranger inneholder to cd. CD1 inneholder 14spor. Bonus CD2 har 7spor. Alle sporene har forskjellig besetning. Manfred Mann spiller keyboards på alle spor. Omslagsheftet gir gode opplysninger om besetningen på alle sporene.

Billedet nedenfor viser navnene på alle sporene.

IMG_2146

Dette albumet var et vellykket kjøp.Det inneholder spennende musikk som jeg kan lytte på flere ganger etter hverandre.Jeg anbefaler det.

IMG_0457

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *