NYTT MALTWHISKYMERKE

Jeg var en tur på Vinmonopolet for å se om det var kommet nye maltwhiskymerker. Jeg fant et merke jeg ikke hadde prøvd. Hyllen var merket med nyhet.

TOMATIN LEGACY

TOMATIN LEGACY

TOMATIN LEGACY  HIGHLAND SINGLE MALT SCOTCH WHISKY.Destillert og tappet på flasker av The Tomatin Destillery etablert 1897. Det var mangel på arbeidskraft.De fleste var gjetere.Bedriften bygget derfor boliger for arbeidstakerne. Det er ingen informasjon om alder på emballasjen. Det er heller ikke informasjon om fargen er ekte eller kunstig.

Denne whiskyen er modnet i en kombinasjon av bourbon tønner og nye eikefat.

Lukt : Vanilje, sukkerbrød, frisk ananas,sitrus frukt,gran

Smak : Søt sitron, sorbet, ananas, grønne epler, antydning av ferskt sukkerbrød

WHISKY SKAL VÆRE KOS

WHISKY SKAL VÆRE KOS

Dette er en whisky med behagelig rund smak som kan severes til alle. Personlig savner jeg røyksmak. Derfor føler at den er litt tam. Den vil ikke være mitt førstevalg men den er grei å ha i skrivebordskuffen på  kontoret og servere til besøkende.

Annonser

En tanke om “NYTT MALTWHISKYMERKE

  1. Hei. Ser at du skrev dette innlegget i Januar, fikk selv lyst på en flaske av denne Tomatin legacy, men ser på vinmonopolets sider at den er utgått fra sortimentet allerede, kun 2 pol har den, og begge polene har bare 1 flaske igjen.
    Og tviler på at den er spesiell nok til at eg skal ringe og bestille den, eller hva mener du?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *