JAGA JAZZIST : STARFIRE- NY CD

I dag var jeg igjen i platebutikken for å se om det var kommet noe nytt i hyllene. Jeg fant et album med en gruppe jeg hadde hørt navnet til men jeg hadde ikke hørt noe av musikken.

JAGA JAZZIST  : STARFIRE

JAGA JAZZIST : STARFIRE

All musikken er skrevet Lars Horntveth.Han er født 1980. Horntveth er norsk saksofonist,gitarist og komponist. Han er mest kjent som et sentralt medlem i gruppene   Jaga Jazzist  og  The National Bank.                                                                                       Dette albumet har 5 spor.

Medvirkende :                                                                                                                      Markus Forsgren : Elektrisk gitar,syntesisere,programmering,vokal                                  Lars Horntveth : Gitarer, steel gitar,klarinetter,saksofoner, fløyte,synthesisere, bass gitar ,programmering , vokal                                                                                        Even Ormestad :  Bassgitar,basssynthesiser                                                                      Line Horntveth :  Tuba,  fløyte, glockenspiel, , euphonium, vokal                                      Erik Johannesen :  Trombone , vokal                                                                                  Martin Horntveth .:  Trommer, Typatune ,tubular bells programmering                              Øistein Moen :  Synthesisere, programmering, piano, Hammondorgel                               Andreas Mjøs :  Vibrafon , gitar  synthesisere                                                                     Det er også diverse ekstra musikere på forskjellige spor.

Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.

IMG_2541

Dette albumet var et vellykket kjøp. Det er preget av elektronikk men er en interessant lytteropplevelse uten musikalske klisjeer.

IMG_2402

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *