JUL – JULEINNKJØP – JULEFORBEREDELSER – JULEMINNER

Julen nærmer seg. Jeg har gjort noen innkjøp.

NØTTEKNEKKER

NØTTEKNEKKER

Denne tyskproduserte nøtteknekkeren kjøpte jeg på en nettauksjon. Den er ca 70 cm høy men fungerer ikke særlig godt på større valnøtter. Jeg ser på den som en kulturgjenstand som får meg til å tenke på balleten «Nøtteknekkeren».                              Jeg har også kjøpt søtsaker fra nettbutikken «Smak og Behag»

SØTSAKER OG SNOP FRA "SMAK OG BEHAG"

SØTSAKER OG SNOP FRA «SMAK OG BEHAG»

Jeg kommer til å kjøpe flere tin til jul: Nøtter, spekemat ,sursild. Jeg vil også prøve å lage ting. Min mor var spesialist på å lage sylte. Hun kjøpte et halvt grisehode, Kokte det og lagde sylte med svor og kjøtt mens det var varmt. Det blir så mye søl at jeg ikke har lyst prøve. Jeg planlegger å lage smultringer og risboller. Juletegneserieheftene  har jeg allerede kjøpt og koser meg med. Når jobber med dette kommer alle de koselige juleminnene frem.                                                                                                  Jeg har ikke så mange igjen å feire jul sammen med. Først forsvant besteforeldrene,så tanter og onkler og foreldre.Søskenbarn har jeg mer fjernt forhold til.  Men det er noen jeg har feiret jul sammen med i alle år som kommer hjem til jul. Disse gleder jeg meg veldig til å se igjen.IMG_2939

Ønsker dere alle en koselig og fredelig jul.

IMG_0945

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *