HÅKON KORNSTAD – NY CD

Jeg støtter alltid seriøse norske artister som er mindre kjent. Derfor kjøpte jeg dette albumet.

HÅKON KRONSTAD

HÅKON KORNSTAD

Håkon Kornstad er norsk jazzmusiker og klassisk skolert sanger. Født 1977. Han har samarbeidet blant annet med Ketil Bjørnstad. Under et opphold i New York ble han interessert i opera og begynte å ta timer hos sanglærere. Fra høsten 2011 har han vært student ved Operahøgskolen. Han debuterte ved den Norske Opera i februar 2012.

HÅKON KORNSTAD : tenor battlle

HÅKON KORNSTAD : tenor battlle

Dette albumet har 8 spor.                                                                                                    Medvirkende :                                                                                                                     Håkon Kornstad :  Tenor saksofon , tenorfløyte, live looping                                              Sigbjørn Apeland :  Harmonium                                                                                         Lars Henrik Johansen :  Harpsicord , cimbalon                                                                   Per Zanussi :  Kontrabass, sag                                                                                           Øyvind Skarbø :  Perkusjon                                                                                                 Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.

IMG_3018

Dette albumet var et vellykket kjøp. Håkon Kornstad improviserer over kjente komponister med saksofonen og framfører tekstene med klassisk sang. De medvirkende musikerne er topp. Albumet er en nytelse å lytte til.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *