UPRØVD MALTWHISKY

Lørdag var jeg en tur innom Vinmonopolet for å se om det var kommet noe nytt i malwhiskyhyllen.Jeg fantet et produkt jeg ikke har prøvd.

GLENMORANGIE The QUINTA RUBAN

GLENMORANGIE The QUINTA RUBAN

Jeg har prøvd flere Glenmorangie produkter og har god erfaring.Denne var den eneste jeg ikke hadde prøvd. Whiskyen er 12 år gammel. Den er modnet først i Bourbon tønner. Den siste delen av modningen er gjort portvintønner. Dette har satt sterkt preg på smaken. Den er «non chill filtered» .Det vil si at smaken er fyldigere.                             Lukt : Bær,antydning av portvin,sjokolade.                                                                          Smak : Sterk portvinsmak, frukt og bær,

IMG_3020

Denne whiskyen var et vellykket kjøp som frister til gjentakelse. Den har særpreg men ikke så brutal smak at den ikke kan serveres til folk som ikke er vant med maltwhisky. I forhold til prisklassen er den topp. Jeg har den i beredskap for å servere til tilfeldige gjester. Den er også grei å ha i skrivebordskuffen på jobben når jeg får besøk på kontoret.

IMG_3034

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *