SOLVEIG SLETTAHJELL – NY CD

Lørdag var jeg en tur i platebutikken for å se om det var kommet noe spennende i hyllene.Jeg fant et album som virket interessant.

SOLVEIG SLETTAHJELL :  POETISK TALE

SOLVEIG SLETTAHJELL : POETISK TALE

Solveig Slettahjell født 1971 er norsk jazzsanger.                                                               Dette albumet har 9 spor.                                                                                                    Tekstene er av :                                                                                                                   Gunvor Hofmo                                                                                                                   Jon Fosse                                                                                                                             Arnfinn Haram                                                                                                                   Arnold Eidslott

Solveig Slettahjell

Solveig Slettahjell

Medvirkende :                                                                                                                      Solveig Slettahjell : Vokal                                                                                                    Vertavo kvartetten :                                                                                                              Øyvind Volle, Annabelle Meare :  Fiolin                                                                              Berit Cardas :  Bratsj                                                                                                          Bjørg Lewis .  Cello

Eivind Aaarset :  gitar                                                                                                          Helge Nordbakken :  perkusjon                                                                                          Kjetil Bjerkestrand :  tangent                                                                                               Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                  img_3567

Jeg har kjøpt tidligere utgivelser med Solveig Slettahjell. Hennes behagelige og varme stemme gjorde også dette albumet til en fin lytte opplevelse. De medvirkende musikerne medvirket til dette.

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *