DIANA KRALL – NY CD

DIANA KRALL Turn Up The Quiet

Jeg var en tur i platebutikken for å se om det var kommet noe nytt i hyllenne. Jeg fant et album fra en artist hvis navn jeg kjente. Jeg har ingen av Diana Kralls tidligere utgivelser.   Diana Krall er kanadisk jazzpianist og sanger. Født 1964 i British Columbia Kanada..          Musikkstiler : Jazz, tradisjonell pop, bossa nova.

DIANA KRALL

Dette albumet er utgitt på labelen «Verve». Det har 11 spor. Det er forskjellige medvirkende på de forskjellige sporene Jeg registrerte flere meget dyktige medvirkene gitarister på forskjellige spor.Diana Kralls stemme er meget behagelig.                                                      Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                       

Dette albumet gjør det fristende å kjøpe kommende utgivelser.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *