NYTT ALBUM FRA ECM

ROSCOE MITCHELL – BELLS FOR THE SOUTH SIDE

Roscoe Mitchell er amerikansk komponist og jazzinstrumentalist.Han ble født august 1940 i Chicago Illinois. Instrumenter : Saksofo ,Fløyte.

Roscoe Mitchell

Roscoe Mitchell

Dette albumet er et dobbeltalbum. Det er 6 spor på hver CD. Medvirkende :                     Roscoe Mitchell :  Sopranino, sopran , alt, bass saksofon.                                                 James Fei :  Sopranino og altsaksofoner, contra-alt klarinet, ektronikk.                             William Winantt :  perkusjon                                                                                                Hugh Ragin :  Trompet, piccolo trompet                                                                             Tyshawn Sorey :  Trombone, Piano, trommer, perkusjon                                                    Craig Taborn :  piano, orgel, ektronikk                                                                                Kikanju Baku :  Trommer, perkusjon                                                                                   Jaribu Shahid :  Kontrabass, bassgitar, perkusjon                                                              Tani Tabbal :  Trommer, perkusjon

Denne musikken er det vanskelig å plasere i en kategori. Jeg har ikke nok musikkfaglig kompetanse til å vurdere den. Dette albumet holder ikke ECMs vanlige nivå. Det er kanskje fordi Manfred Eicheer ikke har vært involvert i produksjonen.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *