NYTT ALBUM FRA ECM – GARY PEACOCKS TRIO

GARY PEACOCK

GARY PEACOCKS TRIO

Gary Peacock er amerikansk bassist født mai 1935.Musikkstiler : Jazz,avant-garde jazz,fri jazz.                                                                                                                          Dette albumet er utgitt på labelen ECM med Manfred Eicher som produsent. Dette er et kvalitetskriterium.

GARY PEACOCKS TRIO – TANGENTS

Albumet har 11 spor.                                                                                                            Medvirkende : Marc Copland :  piano                                                                                                          Gary Peacock :  Bass                                                                                                          Joey Baro :  Trommer                                                                                 Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                  

ECM er kommet tilbake til den gamle stilen når Manfred Eicher er produsent. Dette albumet er nytelse å lytte til.

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *