RANDI TYTINGVÅG – NY CD Fra Randi Tytingvågs trio

Randi Tyingvåg

Randi Tytingvåg.Født april 1978.Norsk låtskriver og sanger.Fra Stavanger. Kjent for musikkstil i grenselandet avantgarde jazz og pop.Hun studerte jazz i London.Debuterte på Maijazz i 2001.Hun har siden utgitt flere album. Jeg har tre av dem så jeg jeg har fulgt hennes musikalske utvikling.                                                                                       RANDI TYTINGVÅG –  Lights out.  2015                                                                             RANDI TYTINGVÅG –  Grounding  2012                                                                             RANDI TYTINGVÅG –  THREE   2015                                                                                Jeg fikk sans for Randi Tytingvåg da trioen hadde  konsert i kontorlandskapet da jeg jobbet i AIBEL i 2009.

ROOTS & WINGS : Randi Tytingvåg Trio.

Jeg fant dette albumet da jeg kikket i hyllene i platebutikken.Det har 12.spor.Alle tekstene er trykket i omslagsheftet Musikk og tekster er av Randi Tytingvåg.                    Medvirkende :  Randi Tytingvåg  : Vokal                                                                            Dag S. Vagle :  Vokal ,gitar, bakgrunnvokal                                                                        Erlend E. Aasland :  banjo, tenorgitar, qavaguinho, Flygel , bakgrunn vokal                      Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene:                                                                 

Dette albumet var et vellykket kjøp.Det var en behagelig lytteopplevelse..

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *