ELLEN ANDREA WANG -NY CD

ELLEN ANDREA WANG

ELLEN ANDREA WANG

Ellen Andrea Wang var et nytt navn for meg. Hun er norsk bassist og komponist. Hun er født oktober 1986.. Jeg fant et album med tittelen «Blank Out». Det har 7 spor.

Ellen Andrea Wang – Blank Out

Alle tekstene er trykket i omslagsheftet. Tekstene er av Martin Hagfors.Musikken av Ellen Andrea Wang.                                                                                                             Medvirkende :                                                                                                                     Ellen Andrea Wang :  Bass, Vokal , Rhodes                                                                       Erlend Dahlen : Trommmer , Perkusjon                                                                             Andreas Ulven : Flygel, Synth, Rhodes , Wurlitzer                                                             Martin Hagfors : Deklamering                                                                                             Mike Hartung : Bakgrunn vokal                                                                                          Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                   

Dette var behagelig å lytte til men dette føltes av og til noe monotont.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *