BUGGE WESSELTOFT – PIANIST -NY CD

BUGGE WESSELTOFT

BUGGE WESSELTOFT

Jeg har stor sans for Keith Jarret . Derfor kjøpte jeg et album med Bugge Wesseltoft som jeg visste var en av Norges mest anerkjente jazzpianister.                                         Jens Christian Bugge Wesseltoft er født februar 1964.                                                      Musikkstiler : Jazz,nu jazz, electronics. Instrumenter : Piano, tangent , elektroniske instrumenter. Han har tidligere samarbeidet med blant andre Jon Eberson og Terje Rypdal.

Bugge Wesseltoft – Everybody Loves Angels

Dette albumet har 11 spor. Flere av sporene er Bugge Wesseltofts tolkning av standardlåter.Det er kun pianoet som lager lyd.                                                                  Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                  

Dette albumet var en behagelig lytteopplevelse.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *