ERLEND APNESETH – NY CD

ERLEND APNESETH

ERLEND APNESETH

Erlend Apneseth var et helt ukjent navn for meg.Han er mest kjent som hardingfele spiller.Han er født august 1990.Jazz impro.Instrumenter : Hardingfele , gitar.                    Jeg fant et album med Erlend Apneseth Trio.

ERLEND APNESETH TRIO – ÅRA

Dette albumet har 10 spor.                                                                                                  Medvirkende :                                                                                                                      Erlend Apneseth :  Hardingfele                                                                                            Stephan Meidell :  Bariton akkustisk gitar,elektronikk                                                           Eivind Heggelund :  Trommer, Perkusjon                                                                           Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene :                                                                

Denne musikken ble for avansert for meg. Jeg har ikke god nok musikkfaglig bakgrunn til å vurdere den.

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *