SILJE NERGAARD – NY CD

SILJE NERGAARD

Silje Nergaard.Norsk jazzvokalist og sangskriver.Født juni 1966.En av de mest selgende jazzartister i Norge.                                                                                              Silje Nergaard har utgitt plater og opptrådt sammen med blant andre Al Jarreau ,Pat Metheny, Toots Thielemanns.                                                                                              Musikkstiler :  Jazz , pop.

Silje Nergaard – For you a thousand times.

Dette albumet har 10 spor.Tekstene er trykket i omslagsheftet. Musikk :  Silje Nergaard.  Tekster :  Mike Mcgurk                                                                                                         Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                 

Dette albumet var et vellykket kjøp. Det ga en variert lytte opplevelse. Musikken var lett tilgjegelig.Jeg forstår hvorfor Silje Nergaard er av de toppselgende artistene i Norge.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *