VIJAY IYER SEXTET – FAR FROM OVER – NY CD

VIJAY IYER

VIJAY IYER

Vijay Iyer var et ukjent navn for meg.Han er amerikansk jazzpianist, komponist og bandleader.Født oktober 1971. Sønn av tamilske immigranter. Han studerte matematikk og fysikk ved Yale universitet.

VIJAY IYER SEXTET – FAR FROM OVER

Dette albumet er utgitt på labelen ECM med Manfred Eicher som produsent. Dette er et kvalitets kriterium.                                                                                                                Albumet har 10 spor.                                                                                                          Medvirkende :                                                                                                                       Graham Haynes : kornett, flygelhorn, elektronikk.                                                               Steve Lehman : alt saksofon                                                                                              Mark Shim : tenor saksofon                                                                                                 Vijay Iyer :  piano, Fender Rhoides                                                                                    Stephan Crump : bass                                                                                                        Tyshawn Sorey : Trommer                                                                                                   Alle komposisjoner :  Vijay Iyer                                                                                          Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                  Endelig fant jeg et nytt album med standard jazz med god kvalitet. Det var en nytelse å lytte til.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *