HÅKON KORNSTAD NY CD

HÅKON KORNSTAD

HÅKON KORNSTAD

Håkon Kornstad var et nytt navn for meg.Han er norsk jazzmusiker og klassisk skolert sanger. Han debuterte som sanger på den Norske Opera februar 2012.  Født april 1977.

KORNSTAD + KORK

Håkon Kornstad Ensemble  + KORK                                                                                   7 spor                                                                                                                                  Medvirkende :                                                                                                                      Håkon Kornstad Ensemble                                                                                                   Håkon Kornstad :  Vokal tenor, Tenorsaksofon, Sanisola, whistling                                   Lars Henrik Johansen : Piano , Celesta, Harpsicord                                                          Sigbjørn Apeland : Harmonium                                                                                          Per Zanuzzi :  Bass                                                                                                             Øyvind Skarbø :  Trommer                                                                                                Dirigen KORK :  Christian Eggen                                                                                        Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene,                                                                   Dette albumet var en skuffelse. Det inneholdt en mengde musikalske klisjeer.Det er umulig å gi det en karakteristikk.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *