ECM NY CD

Anouar Brahem – Blue Marqams

Dette albumet er utgitt på labelen ECM med Manfred Eicher som produsent,Dette er jo et kvalitets kriterium..Albumet har 9 spor.                                                                            Medvirkende :                                                                                                                      Anouar Brahem : OUD

Anouar Brahem

Anouar Brahem er tunesisk Oud spiller og komponist.Født oktober 1957,Han forbinder arabisk klassisk musikk, folkemusikk  og jazz..                                                                  Dave Holland :

   Dave Holland                                     

Dave Holland : Engelsk jazz kontrabassist,komponist og bandleader. Født oktober 1946.

Jack DeJonette

Amerikansk trommeslager,pianist og komponist. Født august 1942.

Django Bates.:

Django Bates : Britisk komponist,multi instrumentalist, bandleader.Født oktober 1960. Han spiller piano. keyboards og tenorhorn.                                                                        Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                  Jeg ser med forventning fram til neste utgivelse fra ECM.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *