Nytt album fra Ola kvernberg

OLA KVERNBERG

Ola kvernberg er norsk jazzmusiker.Kjent for virutuost fiolinspill. Født juni 1981.                Ola Kvernberg var et ukjent navn for meg. Dette albumet har 10 spor.

STEAMDOME – OLA KVERNBERG

Medvirkende :                                                                                                                      Ola Kvernberg . fiolin,fiola, Hammond B3 orgel, VoxContinental, harmonium,gitar , harmonium , gitar, trommer perkusjon.                                                                                Øyvind Blomstrøm : elektrisk gitar, bariton gitar, pedal steel gitar                                       Nikolai Hengsle : Elektrisk bass                                                                                         Daniel Burner Formo :  Hammond B3 orgel                                                                       Erik Nylander : Trommer, Pandeiro , Tamburin                                                                   Hans Hulbækmo : djembe , bongo , tamburin, trommer                                                     Børge Fjordheim : Trommer                                                                                               Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                 

Dette albumet virker noe montont og litt mye musikalske klijeer. Jeg har ikke god nok musikkfaglig bakgrunn til å vurdere det.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *