HELGE IBERG – NY CD

HELGE IBERG

Helge Iberg: Norsk komponist og pianist. Født mars 1954, Jeg kjente navnet men jeg hadde ikke hørt noe av musikken.

HELGE IBERG`S JAZZKAMMER

Medvirkende :                                                                                                                      Helge Iberg :  Piano                                                                                                             Bendik Hofseth  : Tenor og sopran sax,vokal

Bendik Hofseth

Mats Eilertsen :  Bass                                                                                                          Paolo Vinaccia :  Trommer .  perkusjon

Paolo Vinaccia

Elin Rosseland :  Vokal                                                                                                        Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                   Denne musikken har jeg ikke god nok musikkfaglig til å vurdere.Jeg tviler på at den vil ha stor publikum appell                                                                                                        

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *