HERSKETEKNIKKER – SIGRID SOLLUND

SIGRID SOLLUND – HERSKETEKNIKKER – Nyttige og nådeløse

Jeg fikk denne boken til jul. Den inneholder kunnskap som jeg burde hatt tidligere. Jeg oppdaget at jeg har hatt ledere som var psykotiske. Enkelte opptrådte slik at de var helsefarlige. De baksnakket folk på avdelingen som de ikke likte til de andre ansatte på en slik måte at bedriftens ledelse burde tatt tak i situasjonen. Men det virket som disse personene skulle beskyttes for enhver pris. Når bedriften ikke ville ta tak i en helseskadelig situasjon var det tydelig at bedriften ikke ville rydde opp i en helseskadeli situasjon.Jeg har opplevd tårene komme fram hos godt voksne mannfolk fordi en psykotisk avdelingsleder prøvde å skade dem. Ledelsen i bedriften beskyttet dem ikke.Bedriftene bør absolut være mer kritiske til hvem de ansetter i lederfunksjoner.Bedriftens ledelse bør påse at de som blir valgt til leder funksjoner har nødvendig personlig modenhet. Her har jeg opplevd ofte at det svikter.                             I det siste har avisene skrevet om seksuel trakasserig. Jeg har opplevd oppførsel fra enkeltpersoner som føltes pinlig. Det virket som lederne ikke turde si fra.Det virket som de var redde. Det virket som lederne ikke turde si fra. Bedriften mistet av den grunn meget dyktige kvinnelige ansatte.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *