JON BALKE – NY CD

JON BALKE

JON BALKE

Jon Balke :  Norsk jazzpianist og komponist. Født :juni 1955.

Jeg fant en ny CD utgitt på labelen ECM.

ECM – Jon Balke Siwan-Nahnou Houm

Det er lenge side jeg har funnet nyutgivelser utgitt på ECM. Denne er ikke produsert av Manfred Eicher. Han er vel blitt så gammel at  han har pensjonert seg. Dette albumet har 11 spor. Enkelte instrumenter er vi Nord-Europeere. fortrolige med.                            Medvirkende :                                                                                                                      Mona Boothebak   :  Vokal                                                                                                   Derya Turkan  :  kemence

KEMENCE

HELGE NORBASKKEN :   perkusjon                                                                                  Pedram Khavar Zaminis  :  Tumbak                                                                                    Jon Balke  .  Tangent                                                                                                           Barokk solistene                                                                                                                 Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                 

Jeg savner Manfred Eichers innflytelse på dette albumet men jeg ser fram med forventning frem til kommende utgivelser.

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *