Solveig Slettahjell – Ny CD

Solveig Slettahjell                                                                                                                                                    

Solveig Slettahjell                                                                                                                                                     

Solveig Slettahjell – Live at victoria.                                                                                                                      Dette albumet har 10 spor. Solveig Slettahjel er norsk Jazz vokalist.Født april 1977.                           Medvirkende                                                                                                                                                           Solveig Slettahjell : Piano, Vokal                                                                                                                         Pål Hausken :  Trommer , Vokal                                                                                                                         Safari : (Erik Kaasa, Åshild stensrud Kaasa, Martha Sofie Eide, Malin Byberg, Åshild Sandvik, Nora Nesbakken , Tone Ravndal, Christoffer Holten Giske, Johan Hetland:  Kor                                    Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene,                                                                                               

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *