Nytt middags eksperiment.

RÅVARER                                                                                                                                                                 Det ble laksefilet med eggnudler,cherrytomater,oliven, hvitløk i chiliolje, vårløk.                                 

På stekepannen                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Etter stekingen la jeg alt pent p tallerken.                                                                                                          

PÅ TALLERKEN

Det ble et meget velsmakend mltid som jeg anbefaler.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *