NYTT NORSK JAZZALBUM

Ståle Storløkken

Ståle Storløkken var et ukjent navn for meg.Han er norsk jazzpianist og komponist.Født februar 1969. Han er kjent fra samarbeid med med Terje Rypdal.

elephant greatest show on earth

Dette albumet har 6 spor.                                                                                                    Medvirkende :                                                                                                                      Ståle Storløkken : Hammond, Rhodes, flygel, eminent 310.mellotron, minimoog,              Nikolai Hængsle : elektrisk bass                                                                                          Torstein Lofthus :Trommer ,Perkusjon                                                                                 Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene,                                                                  Denne musikken føltes noe monoton. Albumet var ikke  et vellykket kjøp.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *