NYTT ALBUM FRA LABELEN ECM


MATHIAS EICK

Jeg fant et album fra trompeteren Mathias Eick.Han er norsk trompetist og komponist.Født juni 1979.

 

Mathias Eick – RAVENSBURG

Jeg fant et album fra labelen ECM med trompeteren Mathias Eick  Tittel Ravensburg .Albumet er produsert av Manfred Eicher. Dette er et kvalitets kriterium og skaper store forventninger.Albumet har 8 spor.Medvirkende :                                                                Mathias Eick :  Trompet                                                                                                       Håkon Åse :  Fiolin                                                                                                            Andreas Ulro :  Piano                                                                                                          Audun Erlien .  Elektrisk bass                                                                                              Torstein Lofthus :  Trompet                                                                                                   Helge Andreas Norbakken :  Trommer , Perkusjon                                                            Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                  Dette albumet var et vellykket kjøp.Det fikk meg ti å minnes starten på vinylsamlingen min.Jeg ser med forventning fram til neste utgivelse fra ECM.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *