MIN SAMLING AV VINYLPLATER OG CD

Jeg kjøpte ny spiller for vinylplater for kort tid siden

Jeg har en større samling vinylplater for 33 omdr.Jeg besøkte plateforetningen Fosse i Stavanger sentrum hver lørdag da jeg studerte slik at det ble en ny vinylplate hver uke.Forretningen var på hjørnet av Kirkegaten og Breigaten. Jeg hadde en tur til London for jule shopping hvert år.Da øket samlingen..Jeg kjøpte mange gode innspilinger på vinyl med blues og jazzveteraner.Vinylplatene  var merket  i forskjellige prisgrupper fra LP1 til LP5.Nå er Fosse forsvunnet slik at firmaet Platekompaniet har tilnærmet monopol i Stavanger.Utvalget i disse butikkene er noe begrenset.Platekompaniet har en nettbutikk med bra utvalg av CD og noe vinyl men leveringstiden for noe av dette er lang. For noe blir det stadige forsinkelser.

Min samling av vinylplater.

Forretningen Ivar Skei i Sandnes sluttet nylig.De hadde et topp utvalg av av CD.Nå er er det eneste alternativet Platekompaniets nettbutikk,

Liit av min cd samling

På grunn av teknologien får ikke cd like god lydkvalitet. Nå øker jeg musikkutvalget litt med noen nye CD, Jeg liker fortsatt å lytte til musikk.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *