NYTT ALBUM FRA ECM

RETURNINGS                                                                                                                                                         

Dette albumet virket spennende. ECM er et kvalitets kriterium. Jeg kjente navnene på alle de medvirkende. Albumet har 8 spor.                                                                           Medvirkende :                                                                                                                     Jakob Bro. Dansk gitarist født april 1978

Jakob Bro                                                                                                                                                                  

Jakob Bro

Palle Mikkelsborg:  Dansk trompetist og flygelhorn.Født mars 1941.                                 Thomas Morgan :   Kontrabass                                                                                          John Christensen  :   Trommer                                                                                            Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                  

Dette albumet er verd å lytte.til. Det inneholder endel fikst gitarspill som er interessant fordi det blir brukt noe gitarelektronikk. Jeg vil sette pris på tilbakemelding og om vi kan forsøke å få noen av dem hit til Stavanger for konserter.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *