ESPEN BERG TRIO – NY CD

 

ESPEN BERG TRIO                                                                                                                                               

Jeg fant en cd på en nettbutikk som virket interessant.Navnene på de medvirkende var ukjent for meg.Tittelen var Espen Berg Trio   «Bølge2.Den hadde 10 spor.

Espen Berg Trio – BØLGE                                                                                                                                              

Medvirkende :                                                                                                                        Espen Berg : Piano                                                                                                            Norsk pianist og komponist                                                                                                 Født juni 1983                                                                                                                    Bårdur Reinert Paulsen :  Kontrabass                                                                                Simon Olderskog Albertsen :  :  Trommer                                                                            Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene                                                                Dette albumet er verd å lytte till. Det er god gammeldags jazz.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *