NY NORSK JAZZ CD.

«BEADY BELLE» Dedication

Beady Belle er et norsk jazzband startet av Beate S.Lech i samarbeid med hennes bassist og senere ektemann Marius Rensjø etter å ha blitt oppmuntret til å lage et album av Bugge Wesseltoft.                                                                                                Dette albumet har 11 spor. All musikk og tekst er av Beady Belle                                      Medvirkende på dette albumet :                                                                                          Beady Belle  :  Lead vokal                                                                                                   David Wallumrød  :  Prophet5,Minimoog, Juno 60, ARP, Fender Rhodes, Clavinet, Hammond orgel, Flygel elektrisk gitar,klokkespill                                                                Bjørn Sæther : Trommer, Tamburin                                                                                     Marrius Reksjø :  Elektrisk bass                                                                                         Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                 Dette var et interessant og variert album.Det var lett tilgjengelig musikk.Det blir brukt en god del elektroniske effekter i musikken. Det virker ikke overdrevet.

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *