NY CD MED NY SVENSK JAZZ

MITT DUMMA JAG

10 spor.                                                                                                                                 Medvirkende :                                                                                                                     Bo Sundstrøm  :  Sang                                                                                                       Rober Østlund  :  Gitar                                                                                                          Vladan Wivant  :  Piano                                                                                                     Ulf Engstrøm   :  Kontrabass                                                                                               Daniel Fredrikson  :  Trommer                                                                                            Bjørn Jonsson   :  Saksofon , Klarinet                                                                                 Jonne Bentløv  :  Trompet                                                                                                  Dette er skikkelig kosemusikk.Det minner om «Bo Kaspers Orkester» Noe som ikke er forbausende nå Bo Sundstrøm er frontmann i dette orkesteret.                                          Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *