Uvant kombinasjon. Kjente reggae artister og norske jazzmusikere,

Sly & Robbie meet Nils Petter Molvvær feat Eivind Aarset and Vladislav Delay.                                                                                                                                                                                                                        

Dette var en uvant kombinajon.Jeg kjente kun navnet til Nils Petter Molvær..Dette almumet har 10 spor,                                                                                                           Medvirkende  :                                                                                                                     Sly Dunbar  :   Trommer                                                                                                     Robbie Shakespear   :  Bass gitar , Vokal                                                                          Nils Petter Molvær  :  Trompet                                                                                            Eivind Aarset  :  Gitarer, Elektronikk                                                                                    Vladislav Delay  :  Live Dub, Perkusjon                                                                               Endre Kirkesola  :  Synthesizer                                                                                          Jez riley French  :  Elektronikk                                                                                            Erik Honore  :  Synthesizer                                                                                                  Jan Bang  :  Elektronikk                                                                                                      Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene                                                                  Jeg var sterkt i tvil om jeg skulle kjøpe dette albumet. Men det var et vellykket kjøp.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *