CHICAGO BLUES

BUDDY GUY the BLUES is ALIVE and WELL

Jeg har hatt sans for Chicago blues helt fra min ungdom. Jeg har endel vinyl med disse bluesveteranene.Det er ikke kommet noe nytt før jeg for noen dager siden fant et nytt album med Buuddy Guy.

Buddy Guy

BUDDY GUY

Buddy Guy er amerikansk blues gitarist og sanger.Han er eksponent for Chicago blues og har influert topp gitarister som Eric Clapton,Jimi Hendrix ,Jimmy Page, Keith Richards, Stevie Ray Vaughan , Jeff Beck.                                                                         Født juli 1936.                                                                                                                     Dette albumet har 14 spor. Kjente navn medvirker på enkelte spor :                                 Jeff Beck  og Keith Richards  på spor 3.                                                                             James Bay  spor 6.                                                                                                             Mick Jagger  spor 8                                                                                                             Jeg savner skikkelig driv på dette albumet.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *