JOE BONAMASSA

JOE BONAMASSA                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Som den bluesentusiasten jeg er fant jeg et nytt album med den amerikanske blues gitaristen.Joe Bonamassa.Han er født mai 1977

BLUES 

Dette er et dobbelt album som tilsammen har 14 spor.                                                       BRITISH BLUES EXPLOSION LIVE                                                                                   Med virkende :                                                                                                                    Joe Bonamassa :  gitar, vokal                                                                                              Michael Rhodes :  Bass                                                                                                       Reese Wymans  :  Tangent                                                                                                Anton Fig :  Trommer                                                                                                           Russ Irwin :  Rytme gitar, Bakgrunnvokal                                                                           Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                  Dette er et drivende godt bluesalbum.                                                                                Jeg har flere tidligere utgivelser fra Joe Bonamassa:                                                          Joe Bonamassa :  Muddy Wolf at Red Rocks                                                                     Joe Bonamassa:  Different Shoes of Blue                                                                           Joe Bonamassa, Beth Hart :  Live IN AMSTERDAM                                                          Alle inneholder skikkelig gitarblues.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *