BILL FRISELL NY CD

BILL FRISELL

Jeg har stor sans for gitarister selv om jeg ikke hadde hørt Bill Frisells musikk..Bill Frisell er amerikansk gitarist.Født mars 1951.

Bill Frisell / Music IS

Dette albumet har 16 spor.                                                                                                  Medvirkende :  Bill Frisell :  elektriske og akkustiske gitarer, bass ,  ukulele, elektronikk.   Dette albumet har 16 spor.                                                                                                 Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                 

Dette albumet var ikke et vellykket kjøp.Musikken virket monoton.Jeg har ikke musikkfaglig kompetanse til å vurdere det men hadde jeg lyttet på det hadde jeg ikke kjøpt det

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *