BRYLLUPSFEIRING

Den 28.juli er jeg invitert i bryllup til en ung niese. Jeg gruer litt fordi jeg kjenner svært få av gjestene. Men jeg er en av de få som behersker vanlig skikk og bruk Når jeg får en drink går samtalen lettere.

Kransekake hørte tidligere med til   bryllupsfeiring

Etter hva jeg forstår er mange av gjestene fra Jæren.Da kan ikke maten være for avansert. Oksestek er vanlig festmiddag.                                                                            Bryllupet er på en lørdagskveld.Endel folk fra Jæren har et noe krampaktig forhold til alkohol så jeg bør prøve å gå foran med et godt eksempel.Jeg har kjøpt ny smoking slik at jeg hever standarden.Det kan føles trivelig å være et godt eksempel.                            Når jeg skal delta i dette bryllupet lurer jeg på hvor alle årene er blitt av. Det føles  som bare et pa måneder siden Regine sovnet på fanget mitt mitt med tommelen i munnen.Jeg har hatt fortrolig kontakt med henne og Karl Magnus nesten fra de kom  verden. Jeg begynte kjøretrening med Regine så snart hun var gammel nok. Hun var et semester i Oxford og tok fører prøven. Når hun skullu kjøre min bil når hun kom hjem var det umiddelbart over på venstre side slik at jeg måtte skrike litt.                                  

Nå er hun voksen og ferdig med udannelsen.Jeg håper vi beholder den gode kontakten vi har hatt.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *