MARCUS MILLER – NY CD

MARCUS MILLER

MARCUS MILLER

Den amerikanske multi instrumentalisten var et nytt navn for meg.Han er amerikansk jazz komponist,produsent og multi intrumentalist.Han er mest kjent som bassgitarist.Født juni 1959.                                                                                                 Jeg fant et nytt album.

MARCUS MILLER – LAID BLACK

Dette albumet har 9 spor..Forskjellige musikere medvirker på sporene.                             Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.                                                                 

Dette albumet inneholder variert svingende jazz. En behagelig og interessant lytteopplevelse.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *