NYTT JAZZALBUM

CHARLES LLOYD & THE MARVELS & LUCINDA WILLIAMS

Jeg fant et album med god gammeldags melodiøs jazz.De medvirkende var ukjente navn  for meg.                                                                                                                      Med virkende :                                                                                                                     Charles Loyd :  Tenor saks, fløyte, bakgrunn vokal                                                            Lucinda Williams :  Vokal                                                                                                     Bill Frisell:   Gitar                                                                                                                Greg Leite :  Pedal steelgitar                                                                                                Reuben Roger :  bass                                                                                                        Eric Harland :  Trommer                                                                                                      Albumet har 10 spor.                                                                                                           Bildet nedenfor viser navnene på alle sporene.

Dette albumet var et vellykket kjøp. Det er en behagelig lytteopplevelse.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *